Bets10'un Yeni Sitesi Milyar'da 8.000 TL Hoşgeldin Bonusu Sizi Bekliyor! Hemen Üye Ol!

Çiftçi Eşi Slot Oyununda £1.2M Kazandı

Mandy Bowman ve eşiİngiltere’de çiftçi eşi Mandy Bowman slot oyununda tam £1.2M kazandı. Son dönemde artış gösteren slot oyunu ikramiyelerine böylece bir yenisi eklenmiş oldu. İngiliz Mirror’un haberine göre Mandy Bowman ikramiyeyi Glossy Bingo’nun Major Millions slot oyununda kazandı.

Dünyanın neresinde olursa olsun bu tip ikramiyeler kazanan insanların ikramiyeden sonra hayatlarının değişip değişmeyeceği merak edilir. ‘Sayısal tutturdu, şimdi sefalet içinde’ şeklinde Türkiye’de de birçok haber görürüz. Bu haberler yüzünden şans oyunlarında büyük ikramiye kazananların gelirlerinin çoğunu kaybettiğine inanılır. Aslında böyle bir durum söz konusu değil. Çoğu kişi iyi yatırımlarla hayatını bu ikramiyeler sayesinde rahat bir şekilde sürdürür. Ancak bu kişiler haber değeri taşımadıkları için gündeme gelmezler. İngiliz Mandy Bowman’ın ikramiyeyi çok da önemsemeyen bir tavır içerisinde olduğu görülüyor.

2 yıllık evli olan Bowman çifti, henüz balayına çıkamamış. Kazandıkları bu para ile tatile çıkıp çıkmayacağı sorusuna ise beklenmedik cevap veriyorlar. Tatili umursamadıklarını ve hayatlarına aynı şekilde devam edeceklerini belirten Bowman çifti, sadece çiftliklerine yatırım yapmayı planladıklarını dile getiriyorlar. Hatta Mandy Bowman; ‘parayı sevdiğim atlar üzerinde harcamayı planlıyorum’ diyor.

45 yaşındaki Mandy, aile çiftliğine yatırım yaparak geleceklerini garanti altına almanın tatilden daha önemli olduğunu söylüyor. Bununlar birlikte hayali olan binicilik okulu da aklının bir köşesine yer etmiş durumda. Henüz 2 yıl önce evlenen çifte balayı sorusu sorulduğunda çiftlikte yapılacak çok işin olduğunu dile getiriyorlar. Mandy Bowman şöyle devam ediyor: ‘Yakında kuzular ve inekler dünyaya gelecek. Bu yüzden tatil için Mayıs veya Haziran aylarını beklemek zorundayız. Ayrıca eşimin pasaportu yok. Egzotik bir yer yerine İskoçya’yı tercih edeceğiz. Çiftliğe girişimi kolaylaştırmak için kendime bir 4×4 almak istiyorum. Eşim ise kendi arabasıyla oldukça mutlu. Büyük bir ikramiye, hatta hayat değiştirebilecek bir ikramiye kazanmış olabilirim ama ben zaten eşimle tanıştığım gün büyük ikramiyeyi kazanmıştım.’

Bahis Kuponunda Yanlışlık Yapan Kişi £800’unu Almaya Çalışıyor
Bingo’da €265.000 Kazanan İngiliz Hepsini Geri Kaybetti

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top